Kavarna & Kuhna pr’ jezer

Alpska plaža ob jezeru Jasna – boljša od razgleda je le naša kulinarična ponudba

Zleknjeni ležite v ležalniku na alpski plaži, skozi priprte oči opazujete Prisojnik, sončni žarki nežno ljubkujejo kožo.
Edino, kar manjka, je na dosegu roke. Pokličete natakarja in v hipu imate v rokah še hladno, osvežilno pijačo. Uživanje se lahko nadaljuje.

Plaža ob jezeru Jasna

Ko pride na mizo sveže pripravljen šmorn ali domača tortica, se vsi pogledi z okoliške lepote osredotočijo na sladkosti na mizi. Okolica izgine, vsi čuti se osredotočijo na lepoto in okus sladice. Saj pravimo: na jezeru Jasna imamo kulinarično ponudbo, ki prekosi celo čudovit razgled.

Alpska plaža v Jasni
Restavracija na Chalet resort Jasna

Posedite ob kaminu …

Ko se okoliški hribi odenejo v mrak in ugasnejo luči. Ko se premraženi vrnemo s pohoda, smučanja ali sankanja. Ko je treba v družbi podoživeti vrhunce dneva. Ko nas zagrabi želja po nečem sladkem. Dobro, da je naša kavarna še odprta! Posedite ob kaminu, privoščite si koktejl in izdelajte načrt za naslednji dan.

Kuhna pr’ jezer
in ogenj zvečer

Kulinarična ponudba na jezeru Jasna je raznovrstna. Na veliki terasi Kuhne pr’ jezer so na voljo odlične kranjske klobase, burgerji in ostali prigrizki. Lokalno in ekološko pridelana hrana za zdrav živjenjski slog. Terasa je odličnen prostor za druženje – tudi za organizirane zabave in večje skupine.

Radi ponudimo nove izkušnje in doživetja. Ob zaključku dneva zato zakurimo odprto kurišče. Naši gostje – družine, prijatelji ali udeleženci teambuildinga posedejo okoli ognja. Med sproščenim kramljanjem se dodatno povežejo in umirijo. Prijeten vonj pečene koruze, jabolk ali krompirja je dodatna privlačnost.

Kuhna pr Jezer na Jasni

Delovni čas kavarne
PON – ČET: 10:00 – 18:00
PETEK: 10:00 – 21:00
SOBOTA: 9:00 – 21:00
NEDELJA: 9:00 – 19:00

Alpska plaža ob jezeru Jasna,

kjer je od razgleda boljša samo še naša ponudba tortic je prava
odločitev za tvoj naslednji izlet!