Čas je za pravljico.

Čas je za zimsko pravljico v Jasni.

Alpski igluji ob jezeru Jasna v Kranjski Gori.

Medtem ko večeri postajajo vse hladnejši, naj se vaša srca pogrejejo v krogu bližnjih in prijateljev ob pogledu na račje družine, ki drsijo po zamrznjenih vodah jezera Jasna. Preživite čas z najdražjimi ob srkanju mehurčkov penine v objemu zimske narave, v enem od pravljičnih Alpskih iglujev ob jezeru Jasna v Kranjski Gori. V igluju vas bo grelo ogrevanje (povprečna temperature z notranjim ogrevanjem, toplih 18 C in dekca), dobra hrana, odlična družba in ljubezen do Življenja.


Zimska restavracija Alpski igluji v Jasni nudi nov poseben način druženja za družine in prijatelje ter razvajanje za ljubitelje dobre hrane v dobri družbi.
Ljubezen in hrano je treba deliti, ne pa ju zapravljati. Rezerviraj svojo mizo ali kar cel iglu zdaj (poglejte posebne pogoje za skupinske rezervacije), izberi doživetje (meni) radoživega združenja ob dobri hrani, na svoj način. Čas je za pravljico. Čas je za pravljico v Jasni. Izberite svojo pravljico.

Hrana na malo drugačen način

Neodtegljiv del koncepta zimske restavracije Alpski iglu v Jasni je geslo “ko deliš, poskrbiš” (sharing is caring), saj si prizadevamo k vrnitvi k stari tradiciji deljenja dobre hrane z najbližjimi. Glavne jedi vaših izbranih menijev večinoma serviramo na dilcah sredi mize, tako si jih lahko delite s tistimi, s katerimi ste si prišli deliti svoje dragocene trenutke. Posebnost pa je skupinska dila s sladicami, saj veste, da se ljubezen množi, ko jo deliš. Družina, ki je skupaj, ostane skupaj, pravi pregovor. Ljudje, ki skupaj lomijo kruh, bolje sodelujejo.

Druženje v mehurčku ter v objemu narave

Vsak iglu je namenjen največ 10 osebam, je tudi odlična rešitev v času, ko je zdravje na prvem mestu, saj predstavlja mehurček, v katerem se lahko s svojimi najbližjimi in v ožjem krogu prijateljev družimo ob dobri hrani in edinstvenem razgledu na jezero Jasna. Ob rezervaciji enega od iglujev si zagotovite vse prej kot običajno izkušnjo – časovni okvir najema je 1,5 ure za posamezno rezervacijo, za kvalitetno skupno doživetje. 

Glede na izkušnje iz prve sezone lahko iglu najamete tudi za posebne priložnosti (zaroke, okrogle in druge posebne obletnice). V primeru posebnih individualnih rezervacij nas predhodno kontaktirajte, da skupaj oblikujemo nepozabno presenečenje in skupno doživetje.

Za zaključene skupine do 10 ali več je možnost zakupa enega ali več iglujev, s skupnim druženjem ob ognju – Team buildingi, zaključne večerje ob koncu poslovnega leta, družinska slavja.

Za tiste, ki bi se radi še posebno podružili, pripročamo zakup zadnjega večernega termina ob 8. Uri, ko je iglu za vas rezerviran do 22.30.

Rezervacije za božični večer in silvestrovo so možne samo predhodno preko maila ali telefona na: Email: info@jasnaresort.com
Tel: +386 41 90 30 90

Dodatna ponudba

Naj iglu v Jasni postane prostor, kjer boste obeležili eden najbolj pomembnih trenutkov v vašem življenju. Ob dodatnem naročilu vam nudimo nekaj več:

Life is about creating & living experiences
that are worth sharing. 

Steve Jobs

Zajtrki

Vsak dan: 9:00 – 11:00

Kosila in večerje

Vsak dan: 12:00 – 22:00

Rezervirajte si svoj
pravljični iglu

Pokličite nas

ali nam pišite na

Menu Alpski Igloo

Kaj pričakovati?

Hišna pravila
 • Gostje so dolžni upoštevati hišni red.
 • Apartmaji JCR imajo ves čas pravico preverjati spoštovanje hišnega reda.
 • Če gostje povzročijo škodo na hiši ali opremi, morajo nastalo škodo kriti in plačati izgubo dohodka zaradi povzročene škode.
 • Plačila je potrebno opraviti vnaprej, tudi kadar gostje podaljšajo bivanje.
 • Rezervacijo gost lahko odpove najmanj 14 dni pred prihodom, sicer se zaračuna polno bivanje.
 • Apartmaje se lahko uporablja od 15. ure na dan Prihoda ter do 11. ure na dan odhoda.
 • Odjava (check-out) je do 11. ure.
 • Prosimo, da ne povzročate hrupa od 22. ure zvečer do 8. ure zjutraj.
 • Apartmaji JCR niso odgovorni za poškodbe gostov.
 • Apartmaji JCR niso odgovorni za denar in osebne stvari gostov.
 • Prepovedano kajenje v apartmajih JCR, uredba slovenske zakonodaje UL RS št. 60/07.
 • Nagibanje skozi okna ter kajenje na oknih v apartmajih JCR ni dovoljeno.
 • Prepovedano vsakršno posedovanje ali uporaba mamil, orožja in vnetljivih ali eksplozivnih snovi v apartmajih JCR.
 • Gostje so dolžni biti spodobni in spoštljivi do drugih gostov.
 • Vstop osebam, ki niso gostje apartmajev JCR, ni dovoljen.
 • Iz apartmajev ni dovoljeno odnašati inventarja (blazine, brisače itd.)
 • Za čiščenje tal, miz, obutve, ... ni dovoljeno uporabljati brisač.
 • V primeru poškodb, nedelujoče ali poškodovane opreme v apartmaju, nas prosim obvestite.
 • Stanovanje pustite v enakem stanju, kot je bilo (očiščeno in nepoškodovano).
 • Prosimo, da ob odhodu iz apartmaja Izklopite vse električne naprave (TV, klimatsko napravo, ...) ter luči.
 • Klici v sili:
  - POLICIJA  113
  - GASILCI    112
  - Nujna tel. številka Jasna Chalet Resort: 0038641903090

Želimo vam prijetno bivanje.

Pogosto zastavljena vprašanja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.