Kavarna & Kuhna pr’ jezer

Alpska plaža ob jezeru Jasna – boljša od razgleda je le naša kulinarična ponudba

Premraženi in utrujeni od aktivno preživetega dneva na prostem iščete prostor za počitek.
Morda se želite na svojem zimskem pohodu za hip ogreti s toplim čajem? Ali športno druženje prijateljev zaključiti ob kuhanem vinu?

Pogled na jezero Jasna

Ko pride na mizo sveže pripravljen šmorn ali domača tortica, klepet potihne in vsi čuti se osredotočijo na lepoto in okus sladice. Saj pravimo: na jezeru Jasna imamo kulinarično ponudbo, ki prekosi celo čudovit razgled. Za najbolj sladkosnede pripravljamo festival vroče čokolade v Jasni; vsako soboto in nedeljo med 11:00 in 17:00 uro. 

Pogled na jezero in gostinska ponudba
Restavracija na Chalet resort Jasna

Posedite ob kaminu …

Ko se okoliški hribi odenejo v mrak in ugasnejo luči. Ko se premraženi vrnemo s pohoda, smučanja ali sankanja. Ko je treba v družbi podoživeti vrhunce dneva. Ko nas zagrabi želja po nečem sladkem. Dobro, da je naša kavarna še odprta! Posedite ob kaminu, privoščite si kuhan gin in izdelajte načrt za naslednji dan.

Kuhna pr’ jezer in ogenj zvečer

Kulinarična ponudba na jezeru Jasna je raznovrstna. Na veliki terasi Kuhne pr’ jezer so na voljo odlične kranjske klobase, burgerji in ostali prigrizki. Lokalno in ekološko pridelana hrana za zdrav živjenjski slog. Zimska posebnost je slovenska večerja ob ognju in v soju bakel, ki jo ponujamo vsako soboto od 19:00 do 20:00 ure. Radi ponudimo nove izkušnje in doživetja. Po aktivnem zimskem dnevu se podružimo ob tabornem ognju pod zvezdami. Veselimo se ob peki penic, grejejo nas vroči napitki različnih okusov. Druženje ob odprtem kurišču organiziramo vsako sredo, petek in soboto od 18:00 do 19:00 ure.
Kuhna pr Jezer Zimska ponudba

Delovni čas kavarne
PON – ČET: 10:00 – 18:00
PETEK: 10:00 – 21:00
SOBOTA: 9:00 – 21:00
NEDELJA: 9:00 – 19:00

Alpska plaža ob jezeru Jasna,

kjer je od razgleda boljša samo še naša ponudba tortic je prava
odločitev za tvoj naslednji izlet!