Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov

Nastanitev

Prijetno počutje v objemu gora

Naše apartmaje smo opremili skladno s sodobnim razvojem družin in v koraku z najnovejšimi trendi počitnikovanja. Zato ima večina naših apartmajev vsaj pet ležišč, nekatera celo več in lahko namestijo tudi večje, sestavljene družine. Vsak apartma ima seveda prečudovit razgled na mogočno gorsko kuliso.
Način gradnje, uporabljeni materiali in notranja oprema so izbrani po najvišjih standardih varovanja zdravja in okolja ter s tem zagotavljajo prijetno in udobno bivanje.

3-Superior-loft-with-Lake-and-Mountain-Vie-1
1-Deluxe-Duplex-Suite-with-Sauna-and-Panoramic-Mountain-View-3

#1 Luxury Apartment with sauna

Luksuzni apartma z infrardečo savno nudi čudovit razgled na jezero Jasna in okoliške planine. Vse postelje so posamične, vendar jih je mogoče sestaviti v zakonske. Prostorna dnevna soba ima udoben kavč, kamin in jedilno mizo s...

2-Superior-Duplex-Apartment-1

#2 Superior Apartment

Moderno opremljen apartma nudi čudovite poglede na jezero Jasna in gore. Vse postelje so posamične, vendar jih je mogoče sestaviti v zakonske. Dnevna soba je prostorna, ima udoben kavč, kamin in jedilno mizo. Kuhinja je popolnoma...

3-Superior-loft-with-Lake-and-Mountain-Vie-1

#3 Superior Apartment

Elegantno opremljen apartma s čudovitim pogledom na jezero Jasna in gore ima lepo dnevno sobo z udobnim kavčem, s kaminom in jedilno mizo. Posamične postelje lahko sestavite v zakonske. Popolnoma opremljena kuhinja. Z galerije z enojnimi...

Čas je za pravljico.
Čas je za zimsko pravljico v Jasni.

Alpski igluji ob jezeru Jasna v Kranjski Gori.

Medtem ko večeri postajajo vse hladnejši, naj se vaša srca pogrejejo v krogu bližnjih in prijateljev ob pogledu na račje družine, ki drsijo po zamrznjenih vodah jezera Jasna. Preživite čas z najdražjimi ob srkanju mehurčkov penine v objemu zimske narave, v enem od pravljičnih Alpskih iglujev ob jezeru Jasna v Kranjski Gori. V igluju vas bo grelo ogrevanje (povprečna temperature z notranjim ogrevanjem, toplih 18 C in dekca), dobra hrana, odlična družba in ljubezen do Življenja.

Zimska restavracija Alpski igluji v Jasni nudi nov poseben način druženja za družine in prijatelje ter razvajanje za ljubitelje dobre hrane v dobri družbi.
Ljubezen in hrano je treba deliti, ne pa ju zapravljati. Rezerviraj svojo mizo ali kar cel iglu zdaj (poglejte posebne pogoje za skupinske rezervacije), izberi doživetje (meni) radoživega združenja ob dobri hrani, na svoj način. Čas je za pravljico. Čas je za pravljico v Jasni. Izberite svojo pravljico.

Hrana na malo drugačen način

Neodtegljiv del koncepta zimske restavracije Alpski iglu v Jasni je geslo “ko deliš, poskrbiš” (sharing is caring), saj si prizadevamo k vrnitvi k stari tradiciji deljenja dobre hrane z najbližjimi. Glavne jedi vaših izbranih menijev večinoma serviramo na dilcah sredi mize, tako si jih lahko delite s tistimi, s katerimi ste si prišli deliti svoje dragocene trenutke. Posebnost pa je skupinska dila s sladicami, saj veste, da se ljubezen množi, ko jo deliš. Družina, ki je skupaj, ostane skupaj, pravi pregovor. Ljudje, ki skupaj lomijo kruh, bolje sodelujejo.

Druženje v mehurčku ter v objemu narave

Vsak iglu je namenjen največ 10 osebam, je tudi odlična rešitev v času, ko je zdravje na prvem mestu, saj predstavlja mehurček, v katerem se lahko s svojimi najbližjimi in v ožjem krogu prijateljev družimo ob dobri hrani in edinstvenem razgledu na jezero Jasna. Ob rezervaciji enega od iglujev si zagotovite vse prej kot običajno izkušnjo – časovni okvir najema je 1,5 ure za posamezno rezervacijo, za kvalitetno skupno doživetje. 

Glede na izkušnje iz prve sezone lahko iglu najamete tudi za posebne priložnosti (zaroke, okrogle in druge posebne obletnice). V primeru posebnih individualnih rezervacij nas predhodno kontaktirajte, da skupaj oblikujemo nepozabno presenečenje in skupno doživetje.

Za zaključene skupine do 10 ali več je možnost zakupa enega ali več iglujev, s skupnim druženjem ob ognju – Team buildingi, zaključne večerje ob koncu poslovnega leta, družinska slavja.

Za tiste, ki bi se radi še posebno podružili, pripročamo zakup zadnjega večernega termina ob 8. Uri, ko je iglu za vas rezerviran do 22.30.

Dodatna ponudba

Naj iglu v Jasni postane prostor, kjer boste obeležili eden najbolj pomembnih trenutkov v vašem življenju. Ob dodatnem naročilu vam nudimo nekaj več:

Life is about creating & living experiences
that are worth sharing.

STEVE JOBS

Zajtrki

Vsak dan: 9:00 – 11:00

Kosila in večerje

Vsak dan: 12:00 – 22:00

Rezervirajte si svoj
pravljični iglu

Menu Alpski Igloo

Kaj pričakovati